Accés a la informació

#PaiportaTransparent

Alcaldessa

És un plaer per a mi poder dirigir-me a vosaltres des d'aquest renovat Portal de Transparència de l'Ajuntament de Paiporta.

Un espai a través del qual podreu disposar de tota la informació municipal en uns pocs clics i d'una manera agradable, senzilla i accessible. Mitjançant aquest Portal s'ha posat a la disposició de tota la ciutadania i empreses l'accés a la informació en diferents formats de dades obertes, de manera que puga ser redistribuïda i reutilitzada per tot el món sense restricció de nivell tècnic ni legal, a més d'oferir als ciutadans i a les ciutadanes l'accés a una eina gràfica anomenada visor pressupostari que permet consultar de manera fàcil i intuïtiva la informació dels pressupostos municipals i del seu estat d'execució.

Aquesta legislatura ha estat marcada des del primer dia per la transparència i la comunicació constant amb la ciutadania. Per això, hem donat major protagonisme al Portal de Transparència municipal, on trobareu gigues i gigues d'informació molt valuosa de tot el que fem a l'Ajuntament. Des de les actes, acords plenaris, contractes, convenis, subvencions, memòries, fins a les retribucions, agendes i currículums dels càrrecs públics. I, per descomptat, tindreu al vostre abast tot el pressupost municipal.

En aquest nou Portal pren un paper fonamental el contingut gràfic i el visor pressupostari i la possibilitat de descàrrega de la informació en formats oberts.

Us anime a seguir-nos en els canals de les diferents xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Flickr, Telegram...). I si teniu algun suggeriment, em podeu escriure a través d'aquest formulari o del meu correu electrònic alcaldessa@paiporta.es. Espere les vostres preguntes, inquietuds i suggeriments. Així entre totes i tots farem de Paiporta un poble millor.

Rebeu una salutació molt cordial.

Alcalde

President d'un Ajuntament i primera autoritat governativa d'un municipi. La seua figura està regulada en la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i d'acord amb aquesta, existeix en tots els ajuntaments. L'alcalde és triat pels regidors o pels veïns en els termes que estableix la...

Sol·licitud d'informació pública

Sol·licita informació al nostre Ajuntament que haja sigut elaborada o adquirida en l'exercici de les seues funcions

Sol·licita informació